ben hala daha yaşıyorum, insanın her şeyden vazgeçmesini sağlayan bir durumdur.
bu hastalık insanların çoğunda var, bazı noktalarda tekrar kendini ortaya çıkartıyor.
Mesela ilaç kullanmayı bırakırsınız, o sırada bir şeyden etkilenirsiniz tekrardan aynı şekle sokar sizi.
Bu hastalık geçti ben atlattım diye bir şey yok,
Ama şu bir gerçek her şey kafada bitiyor. S.ktr Et demeye başlamanız lazım her şey için yoksa durum vahim.
Çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim. Haklısınız yazdıklarınız ile ama işte bazen hadi l.n oradan diyemiyor insan. Umarım herkesin gönlünce olur herşey.
Sarı kantaron otu deneyebilirsiniz, doğal bir antidepresandır. Aynı ıhlamur gibi kaynatıp içiyorsunuz, hazır poşet çayı da satılıyor ancak onu önermem. Günde 3 kere tüketilmesi öneriliyor.
İnternet üzerinden araştırabilirsiniz faydalarını ve yorumlarını.
Daha önce denedim açıkcası bitkisel olanların çok etkisi olmadı bende hocam. Hafifletse yine devam edecektim ama uzun süre kullanmama rağmen olmadı.
7 yıldır okb ve anksiyete tedavisi göŕüyorum ilaç kullanıyorum. Özelden sormak istediklerini sorabilirsin.
Yarın gündüz sizleri bu konuda rahatsız edeceğim. Şimdi geç oldu vaktinizi almayım. İlginiz için minnettarım.