Üstadım en berbat iğrenç bir hastalıktır kendisi..

Zamanında ben çok yaşadım sinir asabilik kas ağrıları aşırı yorgunluk daha sayamadığım onlarca rahatsızlık.
Bana ilaç verdiler o zamanın parası 200 TL ilacın kutusu her ay alıyorduk ilacı o ilacı içtikçe hayatım daha berbat oldu afedersin insanı resmen MAL yapıyor.
3-4 yıl kullandım tabi ki birazda asosyaldim o zamanlar tabi ilacı kendi isteğim ile bıraktım ilacı bıraktığımda ben özel bir hastanede tedavi görüyordum.
Tehtit ettiler ailemi birde o zaman bu ilacı biz izin vermeden bırakamazsınız bırakırsanız sizi şikayet ederiz gibi cümleler kullandılar tabi haftalık 300 TL alamicaklarya

Neyse o ilacı kullandığımda 50 kilodan o zamanlar 15 yaşındayım 110 kiloya çıktım ilacı kendi isteğim ile bıraktım spora başladım insanların arassına karıştım..
PC'den uzak durdum sürekli yaptığım 2 şey hem spor hem bol bol arkadaş. Senin hastalının tek çaresi sensin unutma bunu o pisliği üzerinden sadece sen atarsın..
Ne yapacaksın PC'den uzak durup kendini insanların arasına atacaksın o nalet olası ilacı hiç bir insanın kullanmasını istemem hatta antidepresan dedimmi uzak dur abi.

NOT : 10 yılı geçmiştir hastalığım geçeli ama hala yatağa uzanınca kaslarımda ki o sinir o ağrı devam ediyor.