Ous adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Boşver kardeş ne üzülüyon, aşkta gurur olmaz diyenler boş konuşuyor. Gurur olmazsa aşk olmaz bana göre. Herkes saygısını korumalı, senin hoşlanmadığın şeyleri bile isteye yapmamalı. 3 Yıldır birlikteymişsiniz zaten huyunu, suyunu, neye kızıp, neye sakin kalacağını öğrenememişse boşuna geçmiş onca zaman.
Valla yazıyım dedim 7 sayfa yorum var arada kaynar diye yazmaktan vaz geçmiştim, sizin yorumu gördüm.
%100 Haklısınız. Şimdi ayrılık, yokluk acısıyla bu hisleriniz var ama yarın kendinize geldiğinizde 'ben haklıydım niye bu kadar kendime sitem etmişim' diyeceksiniz. Eğer yapma dediğinizi yapıyor, üstüne kendini size haklı gibi empoze ediyorsa, yarın bir gün başınız daha çok ağrır. Evlenmeden dönüldüğüne belki de şükredeceksiniz. Bazı şeyleri biz bilemeyiz, kader önümüze engel koyar, daha kötü şeylerin olmasını engeller.
Kendinize şu soruyu sorun "eğer onun yerinde ben olsaydım, dediğim&yaptığım şeyler için 3 yıllık ilişkinin sonucu olan nişan yüzüğünü 5 dakikada çıkarıp gidebilirmiydim?"
Bu cevaba göre sevginizi ölçmüş olursunuz, eğer "yok ben asla o yüzüğü çıkartmazdım, çıkartamazdım çünkü çok seviyorum" diyorsanız --ki yazdıklarınızdan sevdiğiniz belli oluyor-- o zaman kız çıkarttı ki sizi sizin onu sevdiğiniz kadar sevmiyor. Ha yok bende çıkartırdım diyorsanız, ilerde evlenince en ufak kavgada boşanırdınız. Eski evliliklere bakın, yıllarca sürüyor, ölene kadar. Çünkü taviz var, iki taraf da birbirine ne olursa olsun, aşağılansa da hakaret etse de taviz veriyor, bir gün iki düşman olan çift, bir hafta sonra bal kaymak can canan oluyor. Ama yeni ilişkilerde bu yok. Hatta çhgb'nin bu konuda bir skeçi vardı, onu da atmak istiyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=kCv_uyQfS08