SkyGhostAir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Stand sadece süs ve makine daha hoş görünüyor, onun haricinde bir fark yok. 4 adet yedek bıçak ile 15TL daha ucuza geliyor. Uzun süre kullanacağım bir ürün diye düşündüğüm için makineyi Premiyum versiyon olarak almaya karar verdim. Sen ne kadar süredir kullanıyorsun? 1 yedek başlık ne kadar gidiyor? Power başlığı alıp Power olmayan makineye takınca normak başlık görevi mi görüyor?
2013 yılından beri Proglide kullanıyorum. Kampanyalarla denk geldiği için farklı farklı 3 adet sap var. Sapların birbirinden hiçbir farkı yok, ufak tasarımsal değişiklikler haricinde. Bu yüzden flexball olan versiyonunu alın, ki bu baktığınız da flexball teknolojisi olan sap. Hangisi daha uygunsa onu alın, premiuma vs. bakmadan. Bildiğim kadarıyla Proglide serisine ait tüm başlıklar birbirine uyuyor. Power versiyonları da önceden belirttiğim gibi saptaki titreşim motorundan ibaret.

Başlığın kullanım süresine gelince, sakalınızın sertliğine ve traş sıklığınıza göre değişir. Ben haftada 2-3 kez traş oluyorum ve sakallarım orta sertlikte. Bu şekilde bir başlık bir ay çok rahat gidiyor. Başlığın keskinliğini yitirdiğini hissettiğimde değişiyorum. Zaman zaman Hepsiburada'da ve N11'de yedek başlıklar için iyi kampanyalar yapılıyor. Genellikle denk geldikçe bu şekilde alıyorum.