Merhaba Arkadaslar,
bircok hazir script sayfasina baktim, ancak eksik buldugum noktalar var,ve bunlarda olsa cok iyi olurdu diye düsündügüm özelikler.
O yüzden sormak istiyorum, Sosyal Medya Paket Satis sitesi ile SMM Panelerinin birlesimi tarzinda birsey aramaktayim. Yani kullanici siteye kayit olmadan disardan, diledigi paketi secip site üzerinden bankasindan ödemeyi yapip paketi kullanabilsin, YADA kayit olup SMM Panelini kullanabilsin, yani bakiye yükleyip kendi istedigi sekilde begenilerini, izlemelerini, abone begeni tarzi seyleri alabilsin.
Hosuma giden Örnek siteler su sekildedir (Tasarim olarak).
hepsisosyal(nokta)com
sosyalbanka(nokta)net
Paket Satisi icinde (Fiyat Liste) örnegi:
takipcial(nokta)com(nokta)tr
Bunlara benzer acik renkli, modern tasarimli üstde belirtdigim gibi birseyi yapabilecek varmi? Dilerseniz hazir bir Script üzerinden düzenleme tarzinda olabilir, dilerseniz 0 dan yazma olabilir. Hazir bir script üzerinden calismak maddi olarak daha iyi olur benim icin. Ama iki sekilde tekliflerede acigim.
Teklifleri lütfen Özel Mesaj yoluyla yapiniz! Varsa daha önce yaptiginiz buna benzer bir örnek (Demo Linki) eger yoksa, hangi Script üzerinden yola cikacaginizi, ortalama yapim süresi, istediginiz Fiyat belirtecek mesaj gönderiniz. Lütfen Hazir site satmayi teklif etmeyiniz, elimde kendim adreslerim var, ve yeni birsey yapmak istiyorum.
Diger Aranan özeliklerde:
> Mümkün Sosyal Medya Hizmetleri sunabilmek (Twitter, Facebook, Youtube, Instagram, Twitch, TikTok,...)
> Eglence Hizmetleri sunabilmek (Netflix, Blutv, Spotify,...) mümkünse eger
> Abonelik Hizmetleri (oto begeni her eklenen resme vs..)
> Indirim Kupon tarzi kullaniciya özel kod
> Destek Talep Formu
> Bildirimler (Sistemden, Adminden, ...)
> ve bir kac Özelik daha...
Bir Konudada Fikrinizi almak istiyorum, Kullanici bir cok bankalari kullanaraktan site üzerinden alisveris yapabilmesini istiyorum. Tek sorunum kendim Türkiyede yasamiyorum, bu sebepten Türkiyede banka hesabim yok. POS alabilmek icin Banka Hesabim olmasi gerekiyormu türkiyede? Ve Vergisi en iyi sekilde nasil ödiyebilirim, yani yurtdisinda ödemiyorum sanirim, türkiyede ödemem gerekiyor, eger hesap oraya gidiyorsa, yaniliyormuyum? Bu Konuda neler önerirsiniz, yada siz daha önce böyle bir yol izlediyseniz, siz nasil yaptiniz? Sirket ac türkiyede diyenler cikar diye söylüyorum, onunda kagit isi cok uzun sürüyor, ve türkiyeden düzgün bir maliyeci bulmakta.
Yurtdisindan kimi arasam türkiyeden, abartili bir Fiyat biciyorlar (Euro olarak).