TahsinCetinkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kullanmam gereken ve satın almam gereken şeyler neler hocam. Bu tek paket mi oluyor yoksa farklı farklı ürünlerden mi oluşuyor?
McCoy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vallahi hocam buradan yazmakla olmaz kafan karışır birinden yardım al diyeceğim oda en az 90 liradan satacak sana n11'de 60 lira olan shakeleri. Yinede yazayım sabah ve akşam shake adı verilen toz içecek var onu yarım yağlı sütle karıştırıp içiyorsun bu öğün yerine geçiyor. Sabahlarıda ister shake'den önce ister sonra çayını içiyorsun sıcak soğuk farketmiyor ana besinler bunlar. Ek olarak aloevera kullanabilirsin kalkınca içiyorsun ama pahalı ve çabuk bitiyor bunu kullanırsan kabızlık yaşamazsın ben kullanmadım son zamanlar ondan kabız oldum.

Sana kendi uygladığım listeyi vereyim herkes faydalansın. Bunlardan birini seçiyorsunuz yalnız bayağı bir irade lazım ilk haftayı atlatabilirseniz sonra vücut alışıyor. Aslında acıkmadığınızı susadığınızı fark ediyorsunuz.

yarın bir arkadaşım ile buluşucam. onun kız arkadaşı satıyor, detaylı bilgi almaya çalışıcam, n11de 60 tl demiş arkadaş, o fiyattan aşağı ya da o fiyatta verirse almayı düşünüyorum.8-10 kilo versem yeterli, size detayları yazıcam