McCoy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiç kullanan arkadaş yorum yapmamış bari ben yapayım Herbalife kullanarak 15 kilo verdim. Kesinlikle işe yarıyor. Sağlıksız diyen arkadaşlar var sokakta 100 kilo yağlı yağlı gezmek dahamı sağlıklı

Tek sıkıntı kabızlık yaşadım ben oda herbalife ile alakalı değil süt ve ekmek yiyince benim 3 yaşındaki çocuğumda kabız oluyor doktoruda sütle ekmek vermeyin azaltın sütü suyla karıştırın dedi.

Bu arada protein olarak yetersiz diyen arkadaşlar olmuş herbalife kullanmadan 1 sene önce 10 kilo kadar spor salonunda verdim. İkisininde yağ kas analizleri hepsi var elimde. Herbalife kullandığım zamanlardaki kas oranım spor yaptığım zamankinden yüksek çıktı. Kulaktan dolma bilgilerle eleştirmeyin bence deneyin ondan sonra karar verin. Bir hayli herbalife kullanan insan var bir sebebi varki kullanıyorlar önyargılı olmayın kimse kimseden üstün değil. Eskiden bende yüksekten bakardım içine girince öyle olmadığını gördüm.

Bu arada herbalife satıcısı fln değilim şu an kullanmıyorumda fiyatı bir hayli yüksek olunca bırakmıştım bir ara tekrar başlamadım. Bu arada çayıda çok etkili çayı bayağı uzun süre kullandım inanılmaz enerji veriyor. Akşam 6'dan sonra içmeyin gece uyutmaz sabah 5'te uyandırır yada bende öyle etki yaptı.
kullanan birinden yorum almak güzel