Tasarimix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben bu şekilde onay alıyorum, tabi her siteye onay alınmıyor, domainin yaşı bunun için büyük bir etken bana göre, konumda onay alanlar yazıp çiziyor diyorsun, onay alamadıklarımda yazabilir, kimseyle onay alamadım diye kötü olmadım, bazı işleri sırf domain yeni diye baştan almadım, her zaman kaliteli iş yapmaya çalıştım, imalı konuşarak konuyu saçma sapan bir yere çekme, ben burada insanlara yardımcı olmaya çalıştım. %100 ibaresini nerede yazdım da %100 onay alıyorsanız 5 domain ödemesi yapayım diyorsun. Şu forumda iyilik yapınca insanı iyilikten soğutuyorsunuz. Parayla bu işi yaparım, insanlık ölmüş herkes parayla bilgi satıyor denir, ücretsiz bilgi veririm altında başka bişeyler aranır, en güzeli kimseyle muhattap olmayacaksın. @iyi; şimdi seni daha iyi anlıyorum.
Bu konuda yazanlara şu şekilde cevap verdiniz;

Tasarimix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben kaç aydır yüzlerce onayı nasıl aldım sanıyorsun.

Sen katılmasanda, ben 3 aydır bu şekilde onay alıyorum
Bu ifadeler kesinlik belirtiyor. Ben bu cümleleriniz üzerine yazdım. Burada bi yanlış yok. "Adsense Uzmanı" yazmışsınız rank altında ve böyle bi konu açıyorsunuz. Bana göre ve katılmayanlara göre bu yanlış yönlendirme olmuş oluyor. Bu konuyla bile kendinize müşteri çekersiniz bu kısıma girmiyorum bile. İşinizin kalitesi konusunda bi şey belirtmedim veya kötülemedim şu an siz farklı yere çekiyorsunuz. Konuyu uzatmayacam. Kesinlik ibareleriniz üzerine yazılmış olan ilk sayfadaki yorumum geçerli. Bu şekilde itiraz edip kötüleyip yüze vurulacaksa faydalı konu kimse paylaşmasın. Konuda yazılanlara katılmayarak yanlış / eksik yönlendirdiğinizi belirttim.