RuzgarSoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her site alamaz. Google hocam bu kafasına takıldığı aşırı derece çok oluyor : ) Google kuralları dediğiniz bi avuç kural.

Bu arada konuda yazılanlara bende katılmıyorum. Başvuru yapılan 100 siteden 50 sinde onay alındımı bu başarı değildir. 100 siteden 100 üne bu düşünce yapısıyla alırsanız evet bu başarıdır. 100 siteden 100 üne de aldırmadığınızdan eminim Her isteyenden para alınıyor. Yedeklerden biri kuruluyor. Onay alınsa ne ala para hesapta duruyor. Onay alınmasa para iade ediliyor. Satış konularınıza sadece onay alınanlar yazıp çiziyor. Sanılıyor ki herkese onay alınıyor Bu konuda hizmet verdiğiniz için detaya girmeyecektim de "ben 3 aydır bu şekilde onay alıyorum" dediğiniz için yazdım. Madem öyle kesin %100 alıyorsanız 5 domain ödemesi yapayım hizmet verdiğiniz konu fiyatından. 5 ine de onay aldırmanız lazım madem uzmanlık alanınız ve bu kadar kesin alıyorsunuz 5 inede söylediğiniz sürede aldırırsanız ekstra 50 TL daha ödeme geçecem. Yok 5 inden 1 bile almazsa 5 inin ücretini iade geçersiniz onay alınanlar bana kar kalır Kabul mü @Tasarimix; hocam ?
Ben bu şekilde onay alıyorum, tabi her siteye onay alınmıyor, domainin yaşı bunun için büyük bir etken bana göre, konumda onay alanlar yazıp çiziyor diyorsun, onay alamadıklarımda yazabilir, kimseyle onay alamadım diye kötü olmadım, bazı işleri sırf domain yeni diye baştan almadım, her zaman kaliteli iş yapmaya çalıştım, imalı konuşarak konuyu saçma sapan bir yere çekme, ben burada insanlara yardımcı olmaya çalıştım. %100 ibaresini nerede yazdım da %100 onay alıyorsanız 5 domain ödemesi yapayım diyorsun. Şu forumda iyilik yapınca insanı iyilikten soğutuyorsunuz. Parayla bu işi yaparım, insanlık ölmüş herkes parayla bilgi satıyor denir, ücretsiz bilgi veririm altında başka bişeyler aranır, en güzeli kimseyle muhattap olmayacaksın. @iyi; şimdi seni daha iyi anlıyorum.