TahsinCetinkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İki sene önce evlenmeden 80dim şimdi 92 olmuşum. 22 kilo fazlalığım var. Nefes alsam bile yarıyor, anlamış değilim 😂
Spor bile kilo sorunumu gideremedi. Evin oradaki tanıdık paataneciyi görünce kardeşi sandım. O derece kilo vermiş (kilo vermiş ama göbek hala belli oluyor) . 2 buçuk ayda 17 kilo vermiş.Başka biriyle tanıştım oda fazla dikkat etmedim yememe içmeme ama 15 kilo verdim dedi 2 ayda dedi.

Sizce sağlıklı bişey mi? Böbrekleri vs bozmayalım arkadaşlar.
Kullanan varsa hangi ürünleri kullandı? Kilo verip sağlığından şikayetçi olan var mı?
Tavsiye ediyor musunuz?
il temsilcisi akrabam var. ili söylemeyeyim ayıp olur karısı da kendisi de kiloluydu. işe girdiler 2 sene geçti bu nasıl zayıflatma işi siz neden kilolusunuz demişler hep. önceler ibiz böyle mutluyuz ayaklarındaydı ama artık şirket toplantılarında da göze batmaya başlayınca ikisi de kendi ürünleri dahil denemedikleri yol kalmadı ama yine de zayıflayamadılar. en son geçen yaz ben onlara ketejonik diyeti söyledim onu deniyorlardı.

ben de sigarayı bırakınca 115lere çıktım iki üç yıl öyle gezdim. şimdi 86 kiloyum son 6 ayda verdim çoğunu. ekmeği ve sabah kahvaltısını kestim. öğlen 2 ye kadar bir avuç badem yiyorum sadece ve şekersiz çay kahve içiyorum. öğlen 2 gibi yarım kilo et çeşitleri tavuk ya da kırmızı et ve salata ya da yoğurt yiyorum. akşam 7-8 gibi aynısını yiyorum çoğu zaman. asla aç kalmadım. sabahları ilk zamanları biraz zorlandım 10 15 gün. artık düzene girdi. sadece ekmek yani hamur işi hiç bişeyi yemiyorum. makarna pilav vs de yemiyorum. ama yeri geliyor bir parça pide de yedim yer igeldim bir tabak pilav da yedim ama düzenli yemiyorum.

ancak yaptığım araştırmalara göre önemli olan şey acıkmadan yemeyeceksin özellikle akşam 8 de yediğini düşünürsen sabah 7 de kalkınca yediklerin kalmıyor artık öğlen 2 ye kadar vücuttaki stokları tüketiyor vücut. kesinlikle diyetisyenlerden uzak durun ara öğün saçmalığına kanmayın.