omerraker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bir iki yanlış nokta var onları düzeltmek istiyorum. Reklamlar sitelere dağıtılmıyor kullanıcının çerezlerine göre şekilleniyor. Mesela sürekli bilgisayar modellerine bakan bir kullanıcı forex sitesine girdiği zaman yine bilgisayar reklamı görecektir. Yani her siteye belirli reklam daraltması diye birşey yok tabii ki google tarafından. Bu da demek oluyor ki "Forex doldu, Banka kategorisi doldu, kimsenin düşünmediği Medikal Ürünler kategorisi boş kaldı" teziniz biraz hatalı olabilir. Kategori bazlı bir klasifikasyonları yok yani
Evet çerezler göre reklam çıkarır ona itirazım yok ama forex sitesine girenin ilgi alanı o olduğu için o siteye gidiyordur ve o bilgi de adsense için nimettir, yani o kişiye hem bilgisayar hem de forex reklamı gösterecektir. Bana göre adsensenin belli kalıpları var ve bu kalıpların içinde sitenin hizmet verdiği kategori de var, her forex sitesi olana onay vermesi sence mantık lı mı?

The_Memo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alakası yok sektör sayılmayacak kişisel blogların hepsinde adsense olmaması gerekiyor dediğinizi düşünürsek
O kadar yazdım onu mu anladın