Daha önce komşularından , arkadaşlarından veya ev ahalisinden birisi sana dışarıda Berke diye seslenmişse geçerken duymuştur çakallar, bisikletleri de gözlem zamanlarında fark etmişlerdir büyük ihtmal. Tabi bunların hepsi en fazla 4-5 saatte öncesinde olmuştur. Bisiklet için ( 50-250 TL ) hırsız 1-2 gününü harcamaz kanımca.
dışarı çıkalı 4 saat oldu , ve çıkarken de evde kimse yoktu. Yani gün içerisinde kimse adımı kullanmadı
Muhtemelen seni şebekeye düşüreceklerdi. Daha önceden seni takip de ediyor olabilirler. Dikkatli ol, biskletlerini güvenli bir yere koy tekrar gelebilirler, bugün veya başka bir gün. Ben çok karşılaştım böyle şebekelerle...
Ben bizim sokağa döndüğümde onların kapıya doğru yöneldiklerini gördüm. Ve gün içerisinde bisikleti hiç kullanmadım
İlk defa gördüğünüz kişilerin kapıyı anahtarla açması bir garip geldi. Bence arkadaşlarınızdan biri bunlarla bir şekilde konuşmuş ve direkt bisikleti alacağız diye gelmişer.
Arkadaşlarımın hiçbiri oturduğum evi bilmiyor. Anahtarla açtıklarından emin değilim. Cebinden birşey çıkardı ve onunla açtı. Görmedim ne olduğunu
seni tanıyan ama çok samimi olmadığın birilerinin oyunudur.
Arkadaşlarımın hiçbiri oturduğum evi bilmiyor.