Kendi geliştirmiş olduğum binance ve bittrex web tabanlı botu satıyorum. Botun kısaca özellikleri şu şekilde:
- Admin panelden sinyal girilebilir veya sinyal kaynaklarıyla entegrasyon yapılabilir.
- Bir işlem açıldığında bu işlemin kar zarar oranı raporlarda görülür.
- Trader kendi panelinden alım işlemi yaptırabilir. İstenen kâr oranına gelindiğinde bot otomatik satar.
- Sistemde kendi geliştirdiğim bitcoin cüzdan yazılımı vardır ve üçüncü parti yazılım kullanmadan doğrudan BTC ile ödeme yapabilir.

Bu bot masaüstü yazılımı değildir web ortamında çalışmaktadır.
Site adresi: https://risetrader.com/
Demo kullanıcı: demo@risetrader.com
Şifre: 123123

İletişim: 0537 493 7766

Sık sorulan sorular:
- Sinyal servisi dahil mi?
Sinyal servisi bota dahil değildir. Kendi kullandığınız servislerin entegrasyonunu yapabilirim. Şuan mining hamster ile entegreli. Ayrıca panelden kendiniz de sinyal girebilirsiniz.

- Bu bot ayda ne kadar kazandırıyor?
Bot para kazandırmaz sinyal para kazandırır. Sinyal servisiniz ne kadar sağlamsa işlemler o kadar doğru olacaktır. Sinyaliniz kaliteli değilse zarar edersiniz. Botun görevi sadece işlemleri hızlandırmaktır.

- Bot güvenilir mi?
Botum şimdiye kadar hiç hacklenmedi. Ayrıca kendim 10 yıllık programcıyım çapulcu hackerlar benim yazılımlarıma birşey yapamaz.

- API key'leri girmezsek olmaz mı?
Kullanıcılar API key girmek zorunda değil. API key sadece işlemlerin otomaitk açılması için gereklidir. Sadece sinyalleri almak isteyen ve kendi borsa hesabından kendi işlem yapmak isteyen kullanıcılar API key girmeden sinyalleri canlı olarak görebilir.

- Sitenizde kaç kullanıcı var?
Sitemde şuan hiç kullanıcı yok. Geçen yıl aktifti ama yoğunluktan dolayı ilgilenemedim ve kullanıcı kalmadı. R10 ticaretlerimden botu alan bir kullanıcının yorumuna bakabilirsiniz.

Not: Konuyu baltalamaya yönelik yazılan cevaplar şikayet edilecektir. Forum kurallarına göre ticaret konusu baltalayanlar 3 gün ban cezası alır.
https://www.r10.net/gundemdeki-konul...uncements.html
MADDE 37: Forumda ticaret amaçlı açılan konulara mesaj atarak yok bunun şuradaki fiyatı şu neden pahalıya satıyorsunuz şeklinde konu baltalayıcı mesajlar atmak yasaktır. Aynı şekilde minumum 3 gün olmak üzere uzaklaştırma alabilirsiniz.