Öncelikle sanal para değil dijital veya kripto para. Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre kesin bir yasaklı yok.
Kesin yasak olmayan bir şeyinde yasak olacağını sanmıyorum. Ancak kripto paralar ile kara aklama vb. yapılırsa yasaklı söz konusu olur diye düşünüyorum.
kanunda yeri olmayan şey illegaldir zaten bddk kanunlarına göre sanal para birimleri BDDK da ödeme kuruluşu vardır
bitcoin illegal bir oluşumdur yukarıda yazdım zaten sizfe bddk yı arayıp öğrenebilir veya sitesinde ödeme kuruluşu maddelerinden görebilirsiniz
Ders 1: Nasıl Saçmalarız
Konu : Bilmediğimiz konular hakkında ahkam kesmek
Kripto paralar henüz Türkiye'de regüle edilmedi ancak yasakta değil ben 2 haftada 1 borsalardan banka hesabıma belli miktarda çekimler yapıyorum ayrıca türkiyede tanınmış bir bankanın iştirakı olan kripto para borsası bile var...ayrıca verdiğiniz örnekler çok alakasızca burada örneklerle her konuda her insan haklı çıkar.legalliğine kanıt istemişsiniz illegal olmayan bir şey legaldir zaten eğer türkiye'de kripto para borsaları lisans alabiliyorsa kripto paralar nasıl yasak olsun ? yasak olduğuna dair bilgi nerede hangi ibare kripto paralar yasaktır diyor ???
Uğraştığına değmez hocam

En azından 20 20 böl git iddaa kuponunda batır daha çok zevk alırsın eğlenirsin belkide katlarsın

Hani yanlış anlama para paradır ama ciddi anlamda yatırılacak bir miktar değil
Tartışmayalım arkadaşlar konu cevabını bulmuştur.