alla alla ne alakası var hocam ? yakın arkadaşım özel harekatçi cok kolay bi cocukluk geçirmedi hayvan gibi tedavi gördü klinikte yatti işe başladi calişti sonra 1 yıl daha tedavi gördü şimdi yine görevde hala da ilaç kullaniyor insan psikolojisi bu ve nasıl ki coğu hastalıkların önüne geçilemiyosa bunda da durum aynı kontrol altında tutulabiliyosa neden polis asker bekçi olamiyor kontrol altında tutulamayana da allah şifa versin inşallah zaten onlarin herhangi bir iş yapmasi mümkün olmuyor durumlarından ötürü.hastalıgında hayırlısı
Güzel kardeşim bu kuralı ben mi koydum bana ne söylüyorsun. Ben şahit olduklarımı ve gördüklerimi söylerim. Buyur sağlık şartı da burda:
Alıntı
MADDE 16
A) 1. Geçirilmiş nevrotik bozukluklar (anksiyete, depresif, obsesif spektrum, travma ve
strese bağlı bozukluklar, somatoform, dissosiyatif, yeme bozuklukları ve bunların alt tipleri).
2. Tedavi ile kontrol altına alınmış (remisyonda) nevrotik bozukluklar (anksiyete, depre-
sif, obsesif spektrum, travma ve strese bağlı bozukluklar, somatoform, dissosiyatif, yeme bozuk-
lukları ve bunların alt tipleri)