Bizim rahmetli de ölmeden 1 ay çnce bu moda girnişti. 10. Yaşında toprağa uğurladık
Başınız sağ olsun üzüldüm.
Bunalıma girmiş veya hasta olmuş olabilir, ishalse ve sürekli kabarık duruyorsa hasta olma ihtimali var suyuna 3 günde 1 vitamin koyun veya bir iki damla sirke damlatın
İshal değil fakat kabarık duruyor, suyuna vitamin ekledim fakat içmiyor sonradan tekrar temiz su koydum.
Hocam birbirlerine bağlandıkları için erkek kuş dişi kuşu özlüyor olabiliir.Unutmayın.Onlarda birer canlı.
Tabi hak veriyorum fakat aynı kafese koyduğum zaman anlaşamıyorlar dişi kuş üstünlük sağlıyor ve erkek olan köşe bucak kaçıyor
Aynı rahatsızlıkları vardı benim Maviş'imin de. Birkaç ay önce malesef kaybettik kendisini. Kuşların bağışıklık sistemi bizim kadar gelişmiş değil, en ufak şeyden hastalanabiliyorlar ve hastalığı kolay atlatamıyorlar. Kesinlikle bir veterinere götürün yoksa çok üzülürsünüz
Başınız sağ olsun üzüldüm, ilk fırsatta götüreceğim
İshal olmuştur suyuna biraz limon damlatın bulunduğu ortamı mutlaka temiz tutun suyunu günlük değiştirin yemide bayat olmamalı
Dışkısı ishal değil, bulunduğu ortamı her iki günde bir temizlemeye çalışıyorum. Suyuna vitamin ekledim içmemişti fakat limon damlatmayı deneyeceğim.