2. El kozmetiği çok temiz Lenovo marka i7 işlemcili 8 gb ramli 1 tb hdd ve 2 gb harici ekran kartlı laptop var stoğmuzda, dilerseniz yardımcı olabilirim..
modeli nedir?
Asus n552 vw ikinci el temiz bi tane tam size göre her iş için ideal özellikle grafik olarak. Leptopların babası diyebilirim. Araştırın hak vereceksiniz
ürünün sıfır satışı yok elinizde ikinci el mi vardır? ne kadardır?
daha kibarbir tasarım istiyorum teşekkür ederim

Kesinlikle apple den mac almalısın, buna bugün karar verdim iphone 6s telefonumda mikrofon da bir sorun yaşadıgım için servise götürdüm toplam 20 dk içinde gözümün önünde bir test yapıp anında sıfır cihaz teslim ettiler ve ürünün garanti bitimine 1 ay kalmıştı yani 2 yıllık telefonum anında sıfır ile değştirildi apple servis kalitesi malının son derece arkasında duruyor bu örnek ile tavsiye edeyim karar sizin
Mac i anlatmaya gerek yok ztn tasarım ve yazılımcıların en cok tercih ettigi bilgisayar. inş birgün bnmde olur:
Mac pahalı gelirse 2.tercihiniz lenovo olabilir 7 yıldır kullanıyorm 2 laptobm oldu lenovodan hiç sorun yaşatmadı saolsn
https://www.hepsiburada.com/apple-ma...-HBV000007I2J3
Evet ben de mac almak isterim ama hem özellik açısından aynı özellikteki diğer markalara göre daha pahalı hem de işletim sistemi farklılığı biraz sorun