Açık ve net, teşekkürler. Sizin bu şekilde kazanç elde ettiğiniz siteleriniz var mı?
ticaret hayatima 2004 te SEO, Adsense ikilisi ile basladim, o donemler icin yuksek sayilabilecek (internet kullanici sayisi, sektorel rekabet azligi vs goz onune alinirsa) iyi denilebilecek rakamlara ulasip (gunluk 500 dolar civari) daha sonra oradan yaptigim sermaye ile ticarete girdim. ve masanin diger tarafina gecmis oldum. 13 senedir de reklama para odeyen tarafta idim. Son 3 aydir ise web projelerine vakit bulabilecek hale geldim. sitelerin adsense onayini daha 2 hafta once aldim, su anda gelir yok. White hat seo / black hat seo karisik gidiyoruz ekiple beraber. her iki tarafi da gormek, hata yapmak, site banlatmak, adsense banlatmak lazim gerekirse. yeni dinamikleri gormem gerekiyor. sitelerin tamami ingilizce, rusca, arapca vs. Turkce hic yok. onumuzde ki donemlerde firsat olursa yeni bilgilerle yeni yorumlar yaparim. (pardon simdi aklima geldi, bir mobile uygulamam var, 2016 dan beri ayda 3bin-6bin arasi bi seyler getiriyor)