StyLe06 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Büyük ihtimal para yatırdığınız hesap bahi s firmalarının hesabıdır. Sık sık oluyor özellikle yaz döneminde. Geçmiş olsun
Ne olduğunu bilmiyorum.Her zaman görmeden tutmazdım bu sene ilk defa böyle yaptım.İndirimden yararlanırz diye güvenmediğim işe girdim o da gitti sanırım.
project42 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu tip işleri hep hepsivilla.com tarzı yerlerle ve referanslı çalışan diğer villa sitelrine bakabilirsiniz 3 günlüğüne 5000 bin tl ödeyen insanlar var . Adamlar ucuz ilan verip senin gibi 10 kişiden para çapsa 3000 tl cepte 20 tl lik hat sonra gerisi cepte . Geçmiş olsun savcılık felan bir şey olmaz arkadaşlar. Biraz yasa okuyun cafede araba anahtarını masaya koyup kaçırılan araba için "iyi niyeti suistimal" dendi geçti olan adama oldu ceza bile almadı .
Zaten sorun burada 27 kez dolandırıclıktan içeri girip çıkan var.Şimdi polis yakalasa bunu salacaklarını biliyorum.Çünkü son zamanlarda hukuk düzeni iyice bozuldu.Tc kimlik no falan her şeyi var ve bu kadar nasıl rahat hareket edebiliyorlar bana buna kızıyorum.Bu yakalansa niye salınıyor rahatlar bu konuda.Yani sizin gibi düşünüyor çalarım sorun yok diyor