Size kesinlikle katılmıyorum ve sizin gibi düşünenelerede katılmayacağım ömrüm boyunca bu nedir burası yol geçen hanımı hangi ülkede bu kadar ırk var karmaşık kimin ne yaptığı belli değil adalet kanun hiç bişey olmayan 3. dünya ülkesiyiz hatta 3 demek bile az.
Ssenin görüşüne göre ırkçıyım evet olmayada devam edicem istemiyorum zorlamı suriyeli istemiyorum ülkemde her tarafın içine ettiler benim verdiğim vergiyle bana artislik yapanı ben neden isteyim ben köyüme gidemezken onlar antalyada plajlarda keyif sürsün (hepsi değil) en güzel yerleri zapt etmişler nereye gitsem aynı manzara

Baris13 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu da ve yorumlarda ırkçılıktan girilmiş, argolu saçma sapan yazılardan çıkılmış. Biri de gizli gizli temizleyelim suriyelileri demiş. Meraklı arkadaş insan öldürmeye sanırım. Alalım seni orduya, bu görevini layıkıyla yerine getir.

Ne anlatan, anlatmayı becerebilmiş ne bazıları yorum yapmayı.

Allah affetsin sizi

Bu sığı, kötü, ırkçı, nefret içeren söylemlerinizle bu ülkeye bu saydığınız kişilerden daha fazla zarar veriyorsunuz.

Bir an önce kendinizi eğitin, sinirinize hakim olmayı, dilinizi düzgün kullanmayı ve buranın böyle "yavş*k, apt*l ırk" vb gibi sokak ağzıyla istediğinizi kullanacağınız bir forum olmadığını öğrenin