WhiteRed adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar sadece aramda geçen diyaloğu anlatıcam ve eve geldiğimde çok düşündüğüm bir olayı sizlere anlatıcam. Tamamen şahsi fikrimdir Siyaset yada cart curt değil kanıma dokundu anlatmak istedim.

Kabataş-Cevizlibağ tramvayına bindim Çapa'da inicem neyse beyazıt-laleli-aksaray duraklarını geçtik tramvay her zamanki gibi doldu taştı suriyeli ile fındıkzade durağında kapılar açıldı bebek arabasıyla binmeye çalışıyor suriyeli aile bende tam kapının köşesinde durdum engellemiyorum geçişi falan içerden bir tanesi bana bağırdı ÇEKİLSENEEEĞĞ YAAĞĞ KARDEŞŞ YOL VERSENEĞĞ AİLEYE diye nevrim döndü beynim çekilde resmen ben buna bağırır bağırmaz sustu zaten baya ağır ağır sövdüm indirdim yavşağı kapılar kapandı gelelim asıl olaya zoruma giden bu değil zoruma giden bir türk ailenin beni uyarması NE YAPTI ADAM SENDEN CANINIMI İSTEDİ dedi Ben hiç bir şekilde yer kaplamıyorum köşeye çekilmişim ülkemde mülteci yavşaklardan caz yiyorum ben bunları siğneye çekiyorum + kendi vatandaşımıda sineye çekiyorum hani bir laf var ya Sen mi kurtaracaksın ülkeyi ? diye aynen o durumdayım. Yazık çok yazık.
Ya sinirle güzel anlatamadın ya da benim uykum geldi olayı pek anlayamadım.