Merhaba,

Önceki konumdada bahsetmiştim

9.sınıfı yeni bitirdim artık 10.sınıf sayılırım

Sene başı eski sevgilimden ayrılmıştım.
Hiçte sevmem aşk meşk sevgili işlerini hep çekinirim çoluk çocuk işi gibi gelir bana.
İşte her neyse ilk ay sevgilimden ayrılmışım,ailevi sorunlarım var,iş sorunlarım var ve kafam 1 milyon
Yanımda oturan kıza bakmıycak kadar kafam dağınık.
1 Ay aradan sonra her şey yoluna girdi ve yanımda oturan kızı gördüm bir hoşlandım ilk önce.
Sonrasında 2 ay geçti sanırım bilemiyorum iş güç ve okul nedeniyle günde 2-3 saat uyur uyumazdım ancak bu mesele yüzünden 2 gün uyumadan okula gittiğimi bilirim.
Hiç aklımdan çıkmazdı her gece düşünürdüm.
İşin hoşlantıdan çıktığını ve gerçekten aşık olduğumu 15 tatil döneminde algılayabildim 15 gün bana 15 yıl gibi gelmişti ve ilk defa bir tatilin bitmesi için gün sayıyordum.
2.dönem başladı açılma planları yapıyorum ve taaak bana anlatmaya başladı
Kanka şu çocuk çok tatlı seviyorum vs vs
her ders anlatırdı. çocuk okul futbol takımında ve bahçede antreman yaparlardı sevdiğim kızda bunu izlemek için cama yapışırdı tabiki bu beni içten içe üzer ve kafamı bile kaldıramazdım.
bu sebebtende açıklayamadım yani sonuçta mutlu oluyordu birini seviyordu mutluluğunun önüne geçmek istemedim içim elvermedi.
Onun beni parçalayan bir sebebten mutlu olması dahi beni mutlu ediyordu.
Sene sonu geldi açıklayamadım ama hala bana instagram üzerinden anlatıyor bir arkadaşım benden gizli söylemiş aşık olduğumu.
Ama sonuç tabiki nafile.
Her gece onu düşündüm hayal ettim bazen belki çaresizlikten sessizce ağladım.
Bu yaşta iş,okul,borç,aşk ne varsa yaşadım hayata erken atıldım maalesef.
şu an işsiz,karşılık bulamayan bir aşka sahip bir insanım. ve tabiki bir firmada maaşım ödenmediği için borç içindeyim
Sigara kullanımım günde 1 pakete çıktı
Üzmeyin. kim olursa olsun kız erkek farketmez üzmeyin...