Birgün arkadaşım beni çağırdı gel çay içelim dedi gittim yanına baktım yenge yanında oturdum çayımı yudumluyorum bunlar eğleniyor ben çayımı yudumluyorum en son dedim olan var olmayan var dedim ye gede dediki benşm arkadaşlardan birini ayarlayalım sana dedi bende tamam dedim bu bana isim sayıyor felan derken bir isim söyledi ben tamam bu olur dedim daha kızı görmedim bir bir buçuk hafta kadar ismini sayıkladım ama daha bu kızı görmedim ben ismine açık olmakla başlamıştım. Sonra bu kızın resmini gösterdi bana ben dilimi yuttum abartısız anlatıyorum dilimi yuttum sonra biz yengeyle konuşuyoruz felan ama 10 kelime ediyorsak ben 9 unda kızın ismini söylüyordum sonra bu kızla yenge memleketlerine giderken bende gittim otogara kızı canlı gördüm öyle eridimki sanki yerdeki asfalt benim üstüme sonra ben utanıyorum felan derken yenge ( eski yenge) gitti kızın yanına kızın valizini bana verdi valizi aldım ama utancımdan yüzüm hep yerde sonra bunlar bindi gitti ben hemen yengeye mesaj attım ben onu istiyorum diye yaklaşık 2 ay istiyorum dedim işte en son onlar gitti ben ertesi gün yenge den kızın numarasını istedim gece uyku girmiyor gözüme kızla konuştuk Her neyse güzel bir Red yedim. Sonra okula gittim bir hocanın odası a girdim baktım o kız akşamına mesaj attım konuştuk biraz derken sevgili olduk allahım bizi ayırmasın. Çok koştum peşinden.
Sonu kötü olacak diye düşünüyordum okurken ama mutlu son ile bitti allah ayırmasın