Coffee adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türkiye'deki yasalara aykiri degil mi?
Yanlis isimle hesap acmaktan ve sistemi yaniltmaya calismaktan "basit dolandiricilik",
Acilan hesabi satmaktan "internet suclari",
Elde edilen gelir bildirilmedigi ve Vergisi verilmedigi icin "vergi kacakciligi",
Lisansli icerigin izlenmesini saglamaktan "fikir ve sanat eserleri kanununa muhalefet" gibi 4 farkli suctan 120bin euro ceza almis birisi gazetenin 3. sayfasini süslüyordu birkac ay önce.
Avrupa'da böyleyse Türkiye'de ibreti alem olsun diye ömür boyu iceri atarlar.
Piyango gibi ilk 3-5 kisiye cikacaktir böyle bir karar.
3-5 kurus kazanayim derken Piyango size cikmasin.

Bircok ülkede durum böyle demissiniz ama internette bir cok haber var satanlarin cezalandirildigina dair.
https://www.engadget.com/2019/03/13/...etflix-spotif/
https://securityboulevard.com/2019/0...ulu-passwords/

Önceden sesi cikan bir cok kullanici vardi.
Yönetim herhangi bir geri bildirimde bulunmaya bile tenezzül etmeden konulari siliyordu.
Ben defalarca konu actim, mesajlar attim, sonuc degismedi.

Bakin bir kisi kendi basina sahte bir email ile hesap acar, izler vs. bu baska bir konu.
Bu sekilde hesaplarin organize ve sistematik bicimde olusturularak satilmasi bambaska bir konu.
Neyse, dogru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmis.
ben basarım parayı lisanslı alırım kardeş ,ufak tefek işlerle uğraşmam

yasaksa şikayet et buyur devlet yapsın incelemeyi ek olarak yazmış olmak için yazmışsın ,boş boş işler.eklediğin yazı linklerni oku bi. bir daha da bilmediğini konulara yorum yapmayın

Sekosa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
,

itrade üstünde yok bunuda aldım herkes film teması alınca bu işleri yapmaz he benim legal iş yapmam yada yapmamam kimseyi ilgilendirmez hani hatırlatmak istedrim dün fırsatım olmadı bu gün yazmak istedim gülüp geçmiştimde profil incele açık bul felan çocukça şeyler bunlar sorsam 30 yaşında ADAMsınızdır. neyse konuyu kavgaya dönüştürmek istemiyorum

aldığım film temasının üstünde mangal yaparım bu seni ilgilendirmez ayrıca.
burda çok atıp tuttun da seni bir yamultayım dedim ondan.

hadi eyvallah