Tedux adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yeni alt yapı için forum sitemizde oylama oluşturulacaktır. Oylamaya göre tekrar eski alt yapıya dönebilir veya yeni alt yapıdan devam ederiz.
Oylama ne kadar adil sizce? Günlük 1k tıklanmayı zor getiren adamların CPM oranı 30TL. Günlük 5-10k getiren adamların CPM'si 10TL. Günlük 5-10k getiren üye sayısının pek fazla olduğunu düşünmüyorum. 1k altı alan üye sayısını da en iyi siz biliyorsunuzdur. Oylama başından beri adaletsiz zaten.

Beni tanıdığınızı söylemiştiniz. Kendi arkadaşlarıma bile güvenmem ama sizde zaman zaman 1000-2000TL param oldu hiç tereddütte kalmadım acaba öderler mi diye. Güvenilirlik konusunda kesinlikle Türkiye'nin en iyisisiniz. Buradaki veya diğer webmaster forumlarındaki yorumlarımı görürseniz her zaman sizi önerdiğimi görebilirsiniz. Referans sayıma bakarak bile anlayabilirsiniz bunu.

Fakat yeni üyeleri memnun edebilmek adına eski ve demirbaş üyelerinizi kaybetmek üzere olduğunuzu söylemeden geçemeyeceğim. Bu ne kadar umurunuzda olur bilmiyorum gerçi. Yine de ben bu tip bir girişimde bulunsam bu adamlar her halükarda benimle diyebileceğim birkaç kişi olsun isterim. Siz o birkaç kişiyi kaybetmeye doğru gidiyorsunuz. Bir tarafta çoğunluk olsa da onların geçici olduğunu az çok tahmin edebiliyorsunuzdur.

Mesaja bakarım derseniz eğer hesap istatistiklerini göndereceğim. Bu CPM'yi hak edip hak etmediğimize kendiniz karar verirsiniz.