Öncelikle herkese hayırlı bayramlar kücüklerin gözlerinden büyüklerin ellerinden öperim sizlere bir kac soru soracagım.
Bilgisayar başında hayli uzun süre oturan arkadaşlar pc gecince şekilden şekile girerek oturuyorsanız ve her 10 15dk bir şekliniz bozuluyorsa aman dikkat
tam 12 yıl olmuş bu sanal aleme girelim 5 yıldır profesyonel kadro şeklinde çalışıyorum yanlız son 2 yıldır inne yemekten delik deşik oldum

şimdi insanın topugundan sırtından omuz boşlugundan kalca yanından (makattan) vs vs inne yermi evet bu şekilde şekillere giriyorsanız bu inneleri yemeniz uzak degildir

bu inneleri yeme sebebiniz adele hastaligi kas hastalıgı
bel kayması
fıdık
omur ilik zedelenmesi
vs vs yakalanmanız uzak degil demektir

2 yıldır hastane hastane dolaştım sonunda bu işten uzak durup fizik tedavi görmeye başladım

eger pc de ayaklarınız göbekten üstte olacak şekilde oturursanız bel kayması uzak degildir

eger pc de ayaklarınız kalca altınca oturmayı seviyorsanız kalca kayması ve bel fıdıgı kacınılmaz
eger cuzdanınız kaba ve bunun ustune gunde 2 3 saat oturuyorsanız yıne bel kayması ve bel fıdıgı oranı yüksek

şu an benim cektigimi bir allah bir ben bilirim hani öyle bir hale geldimki rüzgarlı havada bile cok cok özür dilerim kalcadan bir tutuluyor bacagım sanki benden kopacak kas hastalıgı oldu bende

BİRAZ PARA KAZANALIM DİYE KENDİNİZİ HEBA ETMEYİN

ben firmayı 2 ay kadar oldu devir ettim tum herşeyimle pc den uzagım ancak 3 aylık bir tedavi surecim var bu bıtınce ınsallah aranızda olacagım ama öyle 5 10 saat bulunmayacagım 2 3 saat ile şu an bıle gunde 1 saat bıle zor takılıyorum sonucta benım ek işim bu ancak saglık herşeyden önemli YUKARIDA YAZDIKLARIMI iyi okuyun sakın ama sakın para adına bu tarz eyilimlere girmeyin benden tavsiye

KOLTUGUNUZ iyi degilse onu degiştirin. daha yumuşak hava alan bir koltuk kullanın
ayarlanan bir koltuk tercih edin.