Düğün kısmı bitti de bir ev masrafı diyebiliriz

Alt coin alayım o halde kalsın köşede ya da 500 biriktirip koyayım unutayım
Biraz araştırma yapıp patlaması beklenen altcoinlerden birine yatırım yap hocam ama yine dediğim gibi 100 değil de koymuşken bare 1000 koy da bir şeye benzesin

Altcoinlerin projelerini bir incele hangisi gelecek vaad ediyor insanlar hakkında ne diyor hangisinin projesi kafana daha çok yatıyor ona göre seçimini yap.
Tavsiye edebileceklerim; LTC, NEO, XMR, DASH vb...
Ben LTC'de tutuyorum biraz, unuttum bıraktım öyle. Şuan BTC 50.000 LTC 500-600 lira civarı atıyorum.
500 bin olduğunda tahmini LTC'de kendi içinde ona katlar (10x10 = 100 :P) 50.000 falan olur diyorum. Hayaller tabi btc için 1 milyon dolar olacak diyen de çok var

Ama 1000 lira kimseye fazla bir şey kaybettirmez.
yahu dijital para ülkemizde yasak.
dijital para işinde kafa kağıdını kişisel bilgilerini niye vereceksin millete.
zamanı gelince incelemeye takılıp masak sizi davet edince anlarsınız ne demek istediğimi
zamanında adsense içinde yazmıştım havale işlemleri yapanlar içinde yazmıştım hatta vergi levhası paylaşmayın heryerde bile yazmıştım forumda haa dinleyen var mı yok ben tavsiyemi yapayım karar sizin.
Hocam millet evini arabasını aldı kriptodan. Biz hesapa 1000 lira çekecez takibe gireriz nerden geldi bu para derken tanıdığım bir adam 100.000 çekip gidip 2013 model bmw 3.18i alıyor. 1 seneden fazla zamandır da çatır çutur biniyor.
Korkanın çocuğu olmazmış