BigSEO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2012'de gitmiştim. 45 dk boyunca anlattım en son sevdiğin şeyleri yap dedi. O kadar anlattım insan yalandan bişiler söyler ama bi cümleyle işi bitirmişti.
Bir psikolog adayı olarak bunu okudum ama gerçekten artık inanmamakta haklısın 😊 çünkü baya saçma olmuş ama psikoloji bir bilim dalıdır. Ve psikolojiyi bitiren kişi terapi yapamaz terapi eğitimleri almalı. Psikoloji bitiren kişi teknik bakımından çok kötüdür. Bu yüzden genç psikologları tercih etmeyin.

aspetbiebs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir nevi ruh ve sinir hastalıkları değil mi hocam ? Hocam psikolog bölümü var mı yani hastanelerde ? Yani sizin dediğinize göre var ama direkt psikologlara başvuru yapamıyoruz, psikiyatriste başvuruyoruz, gerek görürse psikologa sevk ediyor. Psikologa gitmenin tek yolu bu mudur? Eğer buysa saçmaymış sanki
Öncelik psikologa gidersin o seni psikiyatriye yönlendirir. Eğer psikolog terapi ile çözüme ulaşılmayacağını söylerse psikiyatriye yönlendirir. Psikiyatri ilaç yazan kişidir 😊 psikolog ilaç yazamaz sadece psikoterapi ve diğer testler yapabilir. Ama psikoterapi yapmak içinde hani gerçekten kendini geliştirmiş olmalı.

MiraccSnc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 si dediğin psikolog beya psikiyatrist tir inşAllah. Bak forumda @fatii; abim ilgilenebilir seninle psikoloji okuyor ortalaması (3.8/4😂 ) kendisi beni az dinlememiştir . Ötenazi yi sil aklından.
Sen canın sıkıldığında bana yazıyon senin için platin üyelik aldım mesaj kutumu dolduruyon