MiraccSnc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İyi günler herkese uygun fiyata güzel sağlam bir Bilgisayar aramaktayım. Kimi zaman oyun oynayacağım ama yoğunlukla Webmaster 'lık işleri için kullanacağım uygun fiyata mümkünse toplama Bilgisayar önerilerinizi bekliyorum. Fazla anlamam Bilgisayardan ram erkan kartı iyi olsun hızı iyi olsun yeter derim ama yetmiyor herhalde tam bilgim yok 😊. Umuyorum ki aramızda anlayanlar vardır yardımcı olurlarsa çok memnun olurum.

Telefon için ise Sosyal medya mesajlaşma uygulamaları felan kasmasın kamerası güzel olsa yeter benim için uygun fiyattan.

Önerilerinizi bekliyorum. Direk sistem de önerebilirsiniz. Ödeme yöntemi Taksitle olacağı için taksitlendirmede miktarı fazla abartmayan güvenilir site varmı bildiğiniz? İkisi ne kadar tutar tahminen ve bütçe pc için 2000-2250 Telefon için 1500-1750 arası ortalama olarak biraz değişkenlik gösterebilir. Önerileriniz için teşekkürler şimdiden. İyi forumlar.
dostum bahsettiğin fiyatlarla güzel bir laptop yada telefon alman mümkün değil. ikinci el iyi araştırmayla güzel bir şeyler alınabilir bu paralara. kuru bahane edip piyasayı allak bullak ettiler. benim 2016 de 2.000 tl ye aldığım laptop 3300- 3500 tl şuanda anlatmak istediğim şey bu.