Hocam bende indirme işini yapıyorum adsense var reklamlar aktifti fakat güncellemeden dolayı gitti 1 senedir ne ban yedim ne birşey çünkü w*arez değil içeriğim. gidipte film indirme linki koymuyorum kesinlikle .
Ben android rom ve android modüllerini konu olarak açıyorum. İndirme linkini yandex ve google olarak ekliyorum.
Eğer resimler ve açıklamayı nereden aldıysam onun kaynağını belirtiyorum yada kendim yazıyorum. Yani bildiğin komple kopyala yapıştır yada sürekli alıntı içerik yapmıyorum.
Yada samsung firmasının hazır romlarını editledim diyelim . Bunu kendim paylaşıp indirme linki veriyorum.
Scriptimden dosya ek olarak eklemıyorum link veriyorum . xda developers formuna bakarsan dediklerimi anlarsın hocam . yada android forum sitelerine bakmanı öneriyorum.
Mesela microsoft excel programında kendi yaptığın bir dosyayı sitende tanıtıp konu açabilirsin . Sonuçta gidip microsoft excel programının cra*k seri*al gibi içerikleri paylaşmıyorsun
Mesela dikkat ettim bir forumda windows 10 64 bit diye program eklemiş. İndirme linkini telegramdan alabilirsiniz diyip telegram linkini vermiş. Adam telegrama giriyor indirme linkini alıp indiriyor.
Telegramdan konu açanın telegram sayfasına katılıyorsun vs vs.
Bu arada bu olayı anlattım sitede ziyaretçiler linki göremiyor . Bu esnadada google botlarıda göremiyor olabilir mi ? bu sorunun cevabını bende bilmiyorum .
Diyeceğim şudur ki ; Telifli içeriklere dikkat edeceksin o kadar.
Bu arada benim iddaa tahmin sitemde var topluluk gibi herkes bir tahmin veriyor . 100 konu varken adsenseye başvurdum red yemeden onay aldım .
Adsenseyi çözmek elde değil yani . Belkide onay alırken içeriğim doğruydu bu bilinmez ama onayımı aldım devam ettiriyorum bir sıkıntı olsa onay almazdım zaten .
Ilginiz için teşekkür ederim tavsiyelerinizi inceleyeceğim