eger r.10 adminleride abul ederse belki ortak bir webcast yada presentasyon hazirlayip bildigimkadariyl anlatmaya calisirim. sonucta bende bu konuda 100% uzman sayilmam . tecrubelerimin cogu ingiltereye geldikten sonra ve yaklasik 6 ayda 1000 e yakin cv mi yolladiktan sonra arastirmalarimla basladi.
kisaca soyle 6 ay is ariyorum, cv yolluyorum ama cevap bile gelmiyor , merak ettim arastirdim ,dedilerki senin cv defotograf var o yuzden yasal degil. sonra fotografi kaldirdim ,yine yolladim olumsuz cevaplar gelmeye basladi, is tanimina bakiyorum uydugnu dusunuyorum ama nedenis gorusmesine cagrilmiyorum anlamiyorum bir turlu, sonra anladim her is icin farkli cv yazmak gerekiyor, mesela is taniminda seo ile ilgili seyler yaziyorsa, cv yi ona gore duzenleyip , seo yu one cikartiyorum, yok php ile ilgili seyler agirliktaysa , seo bolumunu alta ozet atiyorum php ile yaptigim isleri gozlerine sokuyorum gibi.
yine biraz hareketleme oldu ama sonuc yine yok, sonra olay suna geldi, is yaptigim calistigim sirketler
2010-2011 x sirketi, web developer
2011-2012 y sirketi web developer
2012 - 2013 z sirketi web developer
burda olay su adam lar tamamda bu calistigin sirketlerin ismini yazmissin, ama ne is yaptigini anlatmamissin. evet web developer sin da ne yaptin, bir gunun nasil geciyor du , sirkette nasil projelerde yer aldin, nasil yardmci oldun sirkete vs gibi bunu grmek istiyorlar
tekrar duzenledik
x sirketi , bilmemne uerine calisan bir sirkettir. ben busirkette web developer olarak su gorevleri yaptim, mevcut sayfayi degistirdim, patron ve ortaklarin goruslerini ve musteri ihtiyaclarini belirleyerek yni web sayfasi yaptim, su ve bu teknolojileri kullandim, ve eski sayfay gore gelen emailler su kadar artti, ziyeretci su kadar artti vs gibi
tam diyordum simdi oldu bu is , baska sorun cikti
oda ya kardesim sen neden bu kadar sirket degistirdin, madem bu kadar iyisin zirt pirt sirket neden degistiriyorsun, her sirkette 1 sene kalmissin gibi, ne sorun var sende? cunku is veren sunu dusunuyor, bu adam uyumsuz bendede calisip 1 sene sona terk edip gider gibi, o yuzden cok sirket yazmak iyi degil, 2 ay calistiysan bir yerde ya hic yazma (yalan soyle demiyorum) yada san bu soru 100% sorulcak, gercekten sebebini soyle ama eski is yerini kotulemeden fazla (parani alamadiysan soyle ama parami vermedi pzvnkler yerine, sirket maddi sikintida oldugundan maaslarimiza ulasmakta gucluk cekiyorduk ve buda benim icin fizibil bir sey degildi gibi de).
simdilik bu kadar arkadaslar. daha uzun uzun anlatirim.
baska arkadaslarda is gorusmeleri tecrubelerini anlatirlarsa sevinirim. hep ben anlatmayayim. eminim benden tecrubeli kisiler vardir