Tartışmaya girmek istemiyorum hocam. Zaten farkındaysanız firma ismi vermedim. Ama madem cevap verdiniz, bende size cevap vermek zorundayım. Akşam bize dekont iletirseniz hesabınızı hemen aktif ederiz dendi. Ama bir şekilde dekonta ulaşamadım dolayısıyla göndermedim. Şimdi de hizmetleri aktif ettiğinizi belirtiyorsunuz. Madem kimlik no yerine KKTC kimlik numaramı yazmam kabul ediliyorsa, o zaman neden başta bunu söylemeyip kimlik fotoğrafı istediniz. Seve seve kimlik numaramı yazardım oraya. Ayrıca konuyu çarptırmayın, Konu kimlik numaramı vermek istememem değil, Arkalı önlü kimlik fotoğrafı istemeniz. Siz bana arkalı/önlü kimlik numaranız gözükür biçimde kimlik fotoğrafınızı gönderin. O zaman bende size göndereceğim. Nasıl olsa ben sizin kimliğinizi ne yapayım, değil mi? Ayrıca ben sizin firnanıza iftira atmadım. Neden bu kadar celallendiniz anlamadım.
Aksine celallenmedim.Durumu aktardım,neden istediğimizi belirttim.Yazdıklarımı tekrar sakince okumanızı rica ederim.Size özel bir durum olmadığını, prosedürün bu olduğunu belirtmeye çalıştım.Tartışma mahiyetli zerre düşüncemde olmadı.
Benim size kimlik fotoğrafı göndermem gerekmiyor şahsi olarak Serkan Bey.Hizmet alan taraf sizlersiniz.
Mutlugünler.