Kimlik isteyen firma biziz.
Ödemeniz eft olduğu için pazartesi hesabımıza geçecek buna rağmen hizmetinizi dün gece aktif ettik.
Kimlik no olmayan hesaplarda otomasyon otomatik güncelleme istiyor.Sizde sadece güncelleme ekranını görüyorsunuz.Bu alanda başına sıfır koyarak KKTC kimlik numaranızı yazabilirsiniz.
Sadece KKTC değil köklü bilgi değişikliği isteyen TC vatandaşlarındanda kimlik isteniyor.Tüm işlemler kayıt altına alınıyor.İleride bunu kim nasıl yaptı durumu olmasın diye.
Ek olarak bilgi değişikliği yapmak istiyorsanız mailde talep edildiği gibi kimlik iletmeniz gereklidir.Bu hem sizlerin hemde bizlerin güvenliği içindir.
50000den fazla siteye yer sağlıyoruz. TR uzantılı alan adı siparişlerinde bile günde onlarca kimlik geliyor tarafımıza.Lafım meclisten dışarı OVH hesap aktivasyonu için istediğinde bizim insanımız anında yolluyor lakin Türk firması talep ettiğinde duraksıyor.Biz sizin kimliğinizi firma olarak ne gibi alanda kullanalımda başınızı belaya sokabiliriz?
Tartışmaya girmek istemiyorum hocam. Zaten farkındaysanız firma ismi vermedim. Ama madem cevap verdiniz, bende size cevap vermek zorundayım. Akşam bize dekont iletirseniz hesabınızı hemen aktif ederiz dendi. Ama bir şekilde dekonta ulaşamadım dolayısıyla göndermedim. Şimdi de hizmetleri aktif ettiğinizi belirtiyorsunuz. Madem kimlik no yerine KKTC kimlik numaramı yazmam kabul ediliyorsa, o zaman neden başta bunu söylemeyip kimlik fotoğrafı istediniz. Seve seve kimlik numaramı yazardım oraya. Ayrıca konuyu çarptırmayın, Konu kimlik numaramı vermek istememem değil, Arkalı önlü kimlik fotoğrafı istemeniz. Siz bana arkalı/önlü kimlik numaranız gözükür biçimde kimlik fotoğrafınızı gönderin. O zaman bende size göndereceğim. Nasıl olsa ben sizin kimliğinizi ne yapayım, değil mi? Ayrıca ben sizin firnanıza iftira atmadım. Neden bu kadar celallendiniz anlamadım.