brkcnklm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Skypeden önerdim hocam
Bakıyorum birazdan

batuhan_6060 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benden demesi harama girme paranın bereketini kaçırma faiz, borsa vs. vs. ben gittim akbanktan yıllık kasa kiraladım ata altınlarım için. yıllık 100 lira küçük boy sana yeter benden demesi.
Sadece birikmişler korunsun yeter

ichtyandr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yatır hocam bankaya. Para falan kesmiyor faiz de veriyor. Ben elimde 3-5 bişey kaldıkça döviz alıp enpara hesabımda biriktiriyorum. Hem çevirmek falan insan üşenince harcamalar da azalıyor
Hocam şimdi bileziklerle gitsem bankaya direkt alırlar mı yoksa onları bozdurup altını bankadan mı alıcam?
samsunweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Özellikle başkasının parasını kesinlikle borsaya yatırmayın. 100 lira azalsa onu açıklaması ömrünüzden ömür alır. Tüm parayı altın gram hesabına çeviriyor bankalar. Fiziki altını gram altına çeviren şubeler var. O da olmazsa bozdurup döviz cinsinden yatırın. Bir de soruyla alakasız bir şey diyeyim. Anne baba "napıyım istiyorlar" dese de bazen durum öyle olmayabiliyor. Bazı yaşlı insanlar akraba-çocuk dengesini kuramayabiliyorlar. Beni kandirdılar diye bahane üretebiliyorlar. Öyledir diye demiyorum, sadece aklınızda bulunsun birilerine kızmadan önce.
Aynen öyle öneriniz için teşekkürler...

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yapıkredi ye git yatır ne varsa faizi iyi şu sıra fiziki altın dersen de Kuveyt 😊
Kesinti oluyor mu

Wowedia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hepsini altin yapip faize ver %1 ile
Şuanki bilezikleri direkt bankaya götürsem olur demi?