2k & 3k o zaman onlar ile çalışın benim tanıdığım var bu konuda 27 ünlü ile çalışıyor ayrıca referans olarak gösterdiği ünlüler mevcut ama bu işi tüm sosyal medya içerisinde fiyatı yüksek tutuyor çünkü adam yapıyor ki etrafında birçok ünlü ile resmi şekilde çalışıyor sadece instagram için 8k istediğini hatırlıyorum.
Kusura bakmayın 2-3k ile olsaydı birçok kişi yapardı şu ana kadar eğer gerçekten iş yaptırmak istiyorsanız da ön ödeme tabi ki yapacaksınız
Siz süper markete girdiğinizde indirim yapabiliyor musunuz o hakkınız var mı kasada ki kişiye üstümde yok deftere yaz diyor musunuz tabi ki hayır.
O yüzden empati kurarak düşündüğünüzde tüm para ile çalışmak yerine 2 taraflı güven olması açısından ön ödeme bu kadar büyütülecek bir durum değil.
Tamamda ben tek bir süpermarkete gitmiyorum ki fiyatını 10bin tl yapıp %300 kar eden adamla niçin çalışayım daha uyguna çalışmak varken.Benim dediğim adamda eğer alamazsa ücreti iade ediyor sonradan biz kesin alırız sözü vermedik ayağına yatmıyor.Sizin dediğiniz 8k alan kişi ajansta çalışıyor ondan söylüyorum kar marjını