MiraccSnc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
üyeliği aaldım diyen benim hocam dediğim şey foruma ilk üye olduğum zaman karsıma cıkmıstı bende rica ettim ücretsiz bir şekilde verdi bana arkadas. Ama @siteadı.com mailini görünce anladım uyguna geldiğini birşey oluduğunu ben indirim felan vardır sanmıştım. Bir daha da zaten girmedim almak için. Bu konuyu neden bu kadar büyütüo gerdiler anlayamadım. Sadece forum dısı bi konuya düşüncelerimi yazdım.

@LeadPHP; hocam alıntı yapmayın diyorsunuz da ben huzuru bozacak ne yaptım acaba ? Sadece konu açıp görüşlerimi dile getirdim yorumlardan ben mi sorumlu oluyorum.
sizden bahsetmedim ama sizde bir örneksiniz kesinlikle üstünüze alınmayın bu sözüm size değil ama forumda insanlar gereksiz galyana getiriliyor şuan belkide o netflix satan adam evine ekmek götürüyor o parayla çocuğuna bez parası çıkarıyor ne için kullanıyor bilemeyiz insanları yargılamamak lazım 2 - 3 liralık iş yapıyor diye netflix her şeyin farkında ortada illegal bir şey var ise konu mahkemeye taşınır orda hak aranır burda sizin benim ses çıkarıp bu satışı yapan arkadaşları ekmeğinden etmekle olmaz bu işler.