Ekşide post açıldıktan sonra mı vicdan meselesi yapmaya başladınız arkadaşlar. Gün, Hafta, Ay, Yıl hiç mi vicdanınızı sızlatıcak birşeyler yapmıyorsunuz. Sadece boşa yorum yapıp ortamı germek için yorum yapmayın şu zihniyetten bir çıkın. Netflix zaten herşeyin farkındadır bu adamlar bu kadar salak olamaz -ki bu olayı ne R10 ile ne de başka bir site ile sınırlandıramazsınız. Netflix kendi bünyesinde zaten toplayacağı datayı topluyor 1 Aylık verdiği ücretsiz üyeliklere karşılık yapım şirketlerine verdiği veri analizlerini çabası, kasasına getirdiği para ayrı bir çabası. O yüzden kendinizi boşu boşuna yorup vicdan, **************, ***********, 3 kuruş ile milyonerlik gibi şeyleri yazıp ortamı germeyin ne siz ceza yiyin nede gerilen kullanıcı ceza yesin. Konuyu reportlayın üst yönetim son kararı verir.
Hayırlı geceler.
Yorumunuz için teşekkürler hocam ama herhangi bir cezalık durum yokki off-topic bsşlığına açılmış bi konu sadece olanı ve olması gerektiğini düşündüklerimi söyledim. Anket de açtım hatta sadece görüş almak için. Gerilmeye gerek yok güzel ortamımız var nazar değmesin.