Çok fazla hırs fayda getirmez. Ben de senin gibi 19 yaşında başladım bu işlere, birini bitirmeden bir diğerine atladım. Sürekli sıcak paranın peşinden koşuyordum. Bir projeyi başarıya ulaştırmadan, Başka bir şey beni cezbediyordu ve oraya atlıyordum. Öyle böyle derken yaşım otuz beş oldu hala da başarıya ulaştırabildiğim tek bir projem yok. Haliyle parada kazanamadım. Geriye dönüp baktığımda heba ettiğim yıllar ve devam etseydim başarabileceğim bir çok proje olduğunu fark ediyorum. Sana tavsiyem tek bir metot ile para kazanmaya odaklanman ve o konuda kendini geliştirmen olur. Gereğinden fazla hırs yapma, orantılı hırs ve hayallerin, motivasyonunu arttıracaktır. Kendine bir hedef koy ve yol haritanı belirle, hangi yoldan hedefe ulaşacağını kesinleştir ve her gün (örneğin 2 saat) onunla uğraş. Ama kesinlikle 2 saati bunun için kullan, daha sonra boş vaktin kalırsa diğer yollar için denemeler yapabilirsin. Önünde uzun bir ömür var, Eğer benim gibi keşke demek istemiyorsan tek bir hedefte yürümelisin. Başarının anahtarı sabır etmekten geçer unutma, o özlemini duyduğun parayı 1 haftada kazanamasın,.