EdizKaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İyicene cacığa döndü forum ne kadar amaçsız konular görüyorum 2 gündür. Bence bu kategori kapatılmalı.
Arkadaşım bu arkadaşın açtığı konu senin ticaretini engellemiyor veya herhangi başka bir şeyini engellemiyor. Eğer bu tarz konular veya mizah tarzları hoşuna gitmiyorsa konuya girip bakmak zorunda değilsin. Zaten bu kategori forumda ticareti veya herhangi bir şeyi olumsuz etkiliyor olsaydı forum yönetimi böyle bir kategori açmazdı, ha oldu da açtılar forumdan kaldırabilirler, bu zamana kadar kaldırmadıkları için demek ki herhangi bir sorun yaratmıyor bu kategori. Ek olarak bence bu kategori sayesinde insanlar birbirini daha iyi tanıyor. Örnek verecek olursam mesela ben senin bu konuya yazdığın yorumu gördüm ve profilin ilgimi çekti ve profiline girdim ne yaptığın hakkında bilgi sahibi oluyorum ve satışını yaptığın ürün ilgimi çekiyor ve satın alıyorum. Gibi gibi düşünebilirsin. Burası bir forum, ticaret dışında arkadaşlık, sohbet, muhabbet için kullanılabilir. İnsanlar burada mizah yapabilir, insanlar burada yaşça büyüklerinden fikir alabilir, yaşça küçüklerine akıl verebilir deneyimlerini anlatabilir. Bu arkadaşın mizahı sana uymuyorsa konuya yorum yazmazsın olur biter. Yanlış anlama beni lütfen seni burada ezmeye veya rencide etmeye çalışmıyorum sadece düşüncelerimi dile getirme gereği duydum. Umarım seni kırmamış veya üzmemişimdir.