Eleştirmek de mi yasak forumda?
Kanıt vb. Eklenmemis sattigi adsenseleri referans göstermiş. Ama sattigi adsenseler de guncelleme olayi olan adsenseler büyük ihtimal. Yoksa 30 domain onaylatmak o kadar kolay degil olsaydi adsenseye domain ekleyip onaylatirdi.
Konuda yanliş referans gösterimi var.
Konuda yanlış referans gösterimi yok, yanlış yere çekmek isteyen birisi var. Eğer eleştirmek gibi bir düşünceniz varsa, özelden bana mesaj atarsınız hocam ben kanıtlarını görmek istiyorum teamdan bağlanıp bakabilir miyim diye, bende size açarım teamdan bağlanıp gösteririm. Ama siz olayı farklı yerlere çekerek amacınızın karalama olduğunu gösteriyorsunuz.
Moderatör arkadaşlar gereğini yapacaktır. Bilip bilmeden milletin hakkına girmeyin.
Eleştirmek de mi yasak forumda?
Kanıt vb. Eklenmemis sattigi adsenseleri referans göstermiş. Ama sattigi adsenseler de guncelleme olayi olan adsenseler büyük ihtimal. Yoksa 30 domain onaylatmak o kadar kolay degil olsaydi adsenseye domain ekleyip onaylatirdi.
Konuda yanliş referans gösterimi var.
Hocam yanlis anlamayin ben burada bir soru sordum . Ama gözüme takilan 30 domainli hesap sattiniz diye taktik 100 de 100 ise yarayacak gibi gosteriyorsunuz. Sattiginiz 30 domainli hesabi sizmi 30 domaini onyalttiniz ?
Eger gercekten 30 unu da onaylattiniz ise taktige 100 tl vermeye hazirim.
Ben burada kimseye garanti veriyorum, %100 onaylanacak diye birşey demiyorum. Ben kendi imkanlarımla, çok sayıda hesabım var yaptığım şeylerin en iyisi neyse ona göre bir e-book çıkararak milletin faydalanmasını sağlıyorum bu kadar.