netadam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yahu her konuya bu şekilde baltalayıcı mesajlar gelmek zorunda mı? Moderatör arkadaşlar gereğini yapın lütfen. Aynı durumla bende karşılaşıyorum. Bu tarz mesajlar atmalarına izin vermeyin. İnsanlar ekmek peşinde birileri de o ekmeği yedirmeme peşinde.

Hayret bir şey ya hayret.
Eleştirmek de mi yasak forumda?
Kanıt vb. Eklenmemis sattigi adsenseleri referans göstermiş. Ama sattigi adsenseler de guncelleme olayi olan adsenseler büyük ihtimal. Yoksa 30 domain onaylatmak o kadar kolay degil olsaydi adsenseye domain ekleyip onaylatirdi.
Konuda yanliş referans gösterimi var.

juzk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer hizmet almak için soruyorsanız cevaplayayım; 1 hafta içerisinde gelen birçok onay mesajlarını incelemek isteyen moderatör arkadaş maillerimden görebilir.
Ama yok ben konunuzu baltalamak istiyorum diyorsanız ki kurduğunuz cümle ve sonrasında, kesin hüküm vermeniz bunu gösteriyor "etik değil".
Bilip bilmeden bu tarz kesin ithamlarda bulunarak hakkıma giriyorsunuz da neyse alıp onaylayan ya da rehberin ne derece ileri seviyede olduğunu anlayan arkadaşlar yorum yaptığında göreceksiniz dediklerimi.
Hocam yanlis anlamayin ben burada bir soru sordum . Ama gözüme takilan 30 domainli hesap sattiniz diye taktik 100 de 100 ise yarayacak gibi gosteriyorsunuz. Sattiginiz 30 domainli hesabi sizmi 30 domaini onyalttiniz ?
Eger gercekten 30 unu da onaylattiniz ise taktige 100 tl vermeye hazirim.