songuku adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yorumları okumadım direk daldım.

Çiğli bir kere sanayi bölgesine yakın bir yer izmirde sanayi 3 4 noktada toplanır.Çiğli de kalırım ama toplu ulaşım ile giderim kira parasına bakar yol parasına veririm derseniz sizin tercihiniz. İzmirdeki turistik ya da denize girilebilecek sahile sahip noktalar ;
Çiğliden Aliağa yönüne göre eski foça, yeni foça, aliağa, şakran, yeni şakran, dikili olarak gider buralar toplu ulaşım ( izban - otobüs - dolmuş ile en az 1 saat sürer )
Çiğliden çeşme yönüne doğru güzelbahçe , urla , seferihisar , çeşme altı , karaburun, alaçatı, çeşme burada urlaya kadar toplu ulaşım gider sonrası için özel araba öneririm yoksa çok uzun sürer günün yollarda geçer.

Toplu ulaşım izmirde 3 şekilde var izban - izmir banliyö dolmuş hariç heryerde kullanılır biniş başı 3 lira ( sonraki 90 dk ücretsiz ) izbana binecek iseniz metrobüs gibi gittiğin kadar öde sistemi vardır en az 10 lira yüklü olması gerekir
foça için çiğliden 5 6 lira adam başı ödeme yaparsınız bir saat kadar sürer tahmini yol
çeşme için izmir garajdan gidersiniz o da bir saati geçer

Aliağa bana göre kokuyor ama yüzen yüzüyor

Sorularınız olması durumunda bilgi verebilirim

Not: izmirli ve izmirde yaşıyorum her yere toplu ulaşımla giderim.

Şimdi biz mesela foçaya gittik yüzmeye geri dönüş esnasında duş alacak yer var mı acaba?