Merhaba Arkadaşlar Herkese İyi Bayramlar.

Daha önce pinterest çalişmak için ayarladıgım siteyi adsense onayından sonra domain adı da hoşuma gittiği için pinterest calişmaktan vazgeçip Almanca tatlı tarifleri gibi birşeye dönüştürmeye karar verdim. Google dan organik olarak ziyaretçi çekmek site hitini arttirmak vs en nihayetinde tabi ki para kazanmak hedef. site içeriğini şuan da tamamen boşalttım. hiçbir şekilde adsense gönderdiğim içerikler v s durmuyor sadece kategori vs tema duruyor. bir an önce içeriklerin indexlenmesi ve sitenin biraz canlanması için makale yazdirmak istiyordum . bununla ilgili dönüş sağlarsanız sevinirim nasil bir yol izlemem gerektiğiyle ilgili fikir alişverişi de yapabiliriz aslinda yardim etmek isteyen arkadaşlar olursa da sevinirim bu konuyla ilgili.

sitemin kelime analizini yaptim rekabet durumuna göre ve aranma hacmine göre kendimce anahtar kelimelerimi de seçmiş bulunmaktayım. makale için anlaşacagimiz kişiye bunlar verilecektir tabi ki.. ücretler ile ilgili neyi nasil yapariz ile ilgili mesajlarınızı bekliyorum. teşèkkürler.