Merhaba arkadaşlar, uzun yıllardır Samsung kullanıcısıyım fakat telefonların bir süre sonra gerçekten tabiri caizse çöp olması sebebiyle artık ilgimi çekmiyor. Son telefonumun da bozulmasıyla artık iPhone serisine geçiş yapmayı düşünüyorum. Bildiğiniz gibi cep telefonlarına taksit yok ama bazı bankalar aracılığıyla taksitlendirebiliyorsunuz. Öncelikle bu şekilde daha önce telefon alan arkadaşlar bir sorun yaşadı mı yardımcı olurlarsa sevinirim?

Ekstra olarak sormak istediğim bir şey var. Şimdi iphone 8 almayı planlıyorum fakat malumunuz fiyatı 5200 TL civarında. Öğrenci olmam sebebiyle taksitsiz nakit alma imkanım yok. 3500 TL üstü telefonlarda da maksimum 6 ay taksit yapıyor bankalar. Acaba 5200 TL'lik telefonun 2000 TL'sini örnek veriyorum Vatan'a nakit versek kalan 3200 TL'yi 12 taksit yapma imkanımız var mıdır? Yoksa telefon tutarı 5200 olduğu için 3000 tl'yi bile 6 ay mı taksit yaparlar maksimum?

Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim. Ayrıca iphone 8 kullanan arkadaşlar da konu altından deneyimlerini/memnuniyetlerini belirtirse çok sevinirim.