HanifeKazar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, max 5000tllik bir bilgisayar almak istiyorum. Oyun pek oynamam, yazılım ve grafikle uğraşırım. Hangi marka modelleri önerirsiniz? (Laptop)
https://www.newegg.com/global/tr-en/...82E16834235081

Bu laptopı tavsiye ederim. 5140 TL'ye geliyor. Türkiye'den 1060'lı laptop bu fiyata varmı bilemiyorum. Newegg güvenilir bir sitedir. 1 hafta içinde Türkiye'ye ulaşır ürün. UPS'le Fedex'le gönderiyorlar. Yazdığım fiyatın içinde kargo vergi herşey dahil bu rakamı ödeyip sadece bekliyorsunuz ürünün gelmesini extra bir ödeme yapmıyorsunuz. Ürün gümrük kontrolüne takılabilir ama bu bir problem değil standart prosedür eğer direk geçmezse UPS yada Fedex hangi kargo firması ile geliyorsa sizden yazılı imzalı kağıt istiyor. Form atıyorlar dolduruyorsunuz isim soyisim gelen ürünün içeriği işte oyuncu bilgisayarı vs. yazarsınız. Bu formun amacı ise ilgili kargo firması benim adıma ürünü gümrükten çekebilir şeklinde bir yetkilendirme formu taratıp firmaya yolluyorsunuz 1 hafta içinde alıyorsunuz ürünü tabi bu ufak bir ihtimal ben bilgisayar kasası almıştım büyük hacimli bir ürün olduğu için kontrole girdi belki sizde hiç bunlar yaşanmayacak bile. İyi günler.