Murataraz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kurulumu düzgün yaptımda bana tekrardan sıfırdan kurmamı söyledi dediği gibi yapacağım bakalm belki bu sefer olur.

Bana birde bu mesajıda gönderdi skypeden iletişime geçince

please import proper source code in new workspace. clear current code. add proper admin panel link in studio code then create apk and check

Android studioyu öğreneli 1-2Ay etti reskin yapmasını neredeyse tamamen biliyorum hocam çıkan loglar derken nasıl yani
Daha logların ne olduğunu bilmiyorsan android studio ya dair hiçbir şey öğrenememişsin demek ki hocam 1-2 ayda. 2 string ve image değişimi android studio bilgisi olmuyor maalesef.

Uygulamayı emülatör veya cihazından çalıştırken android studio üzerinden loglara bakman lazım.Loglar sana hata veren kısmı gösterecektir ona göre düzeltme uygulaman lazım. Hatayı bilsende senin yapabileceğin bir iş değil büyük ihtimalle. Ama codecanyondan hazır proje almışsın bu projenin çalışıyor olması lazım. Kesinlikle reskin yaparken 1-2 kodu bozdun ondan kaynaklanıyor bu veya uygulamayı kodlayan adamla uyumsuz android studio versiyonu kullanıyorsundur