bilalerdogdu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Normalde böyle bi tartışmaya girmem ama benimde yazasım var duramıyorum.
Hocam en son ne zaman foçaya gittin. Yeni yollardan haberin var mı? Gerçekten kendimden şüphe etmeye başlıcam
Karşıyaka yollarına gelince. Çevre yoluna bağlanıp mavibahçenin ordan kendini sahile atıyosun. Ordanda kaptırdın mı karşıyakadasın.
Ama haklısın sürücüden sürücüye fark olabilir. Bide yıllardır yolları iyi bildiğim için belkide o yüzden kısa sürüyo. Hızında etkisi var tabi
Ben eni girneden karşıyaka çarşıya arabayla 5 dkda gidemiyorum açıkcası. Siz hiç bir trafik kuralına uymuyorsunuz demekki. Sizi trafik kurallarına uymaya davet ediyorum
Sevdiklerinize veya bir başka sürücünün ya da yayanın sevdiklerine sağ sağlim gitmesi için hız sınırına uyun ve trafik işaretlerini mutlaka dikkate alın.
Yine de tekrar ediyorum. 32 senedir izmirde yaşıyorum. Yıllarca amatör futbol oynadım. Çiğli stadının oradan bostanlı karakolunun oraya veya tam tersi güzergaha bile 5 dk da varmış değilim.

ThanatosPre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam hangi yoldan gidiyorsunuz? çiğli çeşme arası 135km nasıl 35dk oluyor?
Bende anlatmaya çalışıyorum aynı şeyi ama anlatamıyorum. Arkadaş sanırım 35 dkda çseşmeye, 5 dkda karşıyakaya, 20 dkda foçaya gidiyorsa trafik kurallarına uymuyordur. Birde üstüne izmire köy diyor. İzmiri beğenmeyenler gelişmiş şehir dedikleri yerlerde yaşayabilir.