caylakgirisimci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Sizinde bayramınız mübarek olsun hocam, katılıyorum müşteriyle ticaret ilerledikçe, samimiyet arttıkça geridönüşler güzel oluyor, insanların memnuniyetini hissedebiliyorum iş bittikten sonra bazen iade isteyen olunca iade de ediyoruz sıkıntı olmuyor, herkes mutlu ayrılıyor ama o ilk adımı atmak çok zor geliyor, çeşit çeşit insan var, ben kafama çok takıyorum. Hani sonrası da beni geriyor, örneğin adam hoşnut olmadı, rahatsız oldu, ama nezaketen bana son kez iyi mesaj yazıyor diyelim, ben kafamda bu adam şimdi bilgisayar başında başka birşey diyordur bana diye düşünüyorum. Bu da beni rahatsız ediyor. Bir de parayı büyük görüyor da olabilirim. Mesela adam makale yazdırdı diyelim, 20 tane yazdık, işte ne kadar tuttu 100 lira tuttu diyelim, önce bi makalelere bakıyorum, sonra müşteriye bakıyorum, sonra 100tlyi düşünüyorum, acaba çok mu oldu diye içim kurtlanıyor. Oysa ticaret bitince müşteri de memnun oluyor ama işte o ilk adım
Yanlış düşünüyorsun o duvarı yıkmalısın kendinden emin ol ve siparişini teslim et zaten dediğin gibi olumsuz bir durum olursa çözüme ulaştıracaksındır o yüzden hiç kimse sana yok fazla para istedi ki zaten fiyatı bilip sipariş geçiyor onu demez yok kötü hizmet verdi demez. işinin arkasında sonuna kadar duran adam sayısı parmaklarla sayılacak kadar forumda o yüzden tekrar söylüyorum kendine güven ve başla.