Kendinizi nasıl pazarlıyorsun dan sonra okumadım
Şahsen ben kendimi pazarlamıyorum ki bu nasıl bir tabirdır tövbe 😂 😂 😂 😂
Yaptığım işleri pazarlıyorum 😊Konu hakkında birkaç birşey daha yazacağım işin şakası bir yana
İşleri de pazarlayamıyorum ben sanırım hocam, beklemedeyim teşekkürler
üşeniyorum okumaya eline sağlık yazin icin
Kısmet hocam, ben bilgi vermedim konuda bu arada bilgi istedim
Merhaba hocam öncelikle bayramın mübarek olsun dediğin durumları tek tek kendimde yaşadım hep bir çekinmem oldu birine bir iş yaparken acaba beğenicekmi acaba karşımdaki ne düşünecek memnun edebilecekmiyim yada beğenmez ve arkamdan kötü düşünürmü ne zaman bu tabuyu aştım biliyormusun kendimi tanıdığım zaman ne zaman kendime dedimki sen işini layıkıyla ve elinden gelen en iyi şekilde yapıyorsun ozaman bu düşüncelerden kurtuldum kafanda şunu düşün eğer ki bu işi layıkıyla yaptığını düşünüyorsan korkma yap zaten sen bunu düşünüyorsan karşındaki müşteri sana her zaman teşekkür edecektir neden bu işten para istedin demiyecektir kendini bu şekilde işe adapte et örnek verdiğin konularda sende ticaret yapmayı dene ve ücretini al ücretsiz iş yapma siparişi teslim et bak müşteri sana nasıl teşekkür edecek.
Sizinde bayramınız mübarek olsun hocam, katılıyorum müşteriyle ticaret ilerledikçe, samimiyet arttıkça geridönüşler güzel oluyor, insanların memnuniyetini hissedebiliyorum iş bittikten sonra bazen iade isteyen olunca iade de ediyoruz sıkıntı olmuyor, herkes mutlu ayrılıyor ama o ilk adımı atmak çok zor geliyor, çeşit çeşit insan var, ben kafama çok takıyorum. Hani sonrası da beni geriyor, örneğin adam hoşnut olmadı, rahatsız oldu, ama nezaketen bana son kez iyi mesaj yazıyor diyelim, ben kafamda bu adam şimdi bilgisayar başında başka birşey diyordur bana diye düşünüyorum. Bu da beni rahatsız ediyor. Bir de parayı büyük görüyor da olabilirim. Mesela adam makale yazdırdı diyelim, 20 tane yazdık, işte ne kadar tuttu 100 lira tuttu diyelim, önce bi makalelere bakıyorum, sonra müşteriye bakıyorum, sonra 100tlyi düşünüyorum, acaba çok mu oldu diye içim kurtlanıyor. Oysa ticaret bitince müşteri de memnun oluyor ama işte o ilk adım
güzel bir noktaya değinmişsin fakat yazıyı biraz uzatmışsın gibi daha kısada anlatılabilirdi
Evet hocam ama işte bir yeri yazınca ötekini de yazasım geliyor bu sefer ipin ucu boşta kalmış gibi oluyor :/
Öncelikle emin ol senin yaşadığın durumu yaşayan bir çok insan var, yani bir konu açıldığında şu şu kadara yaptırılacak diye 100 tane adam o işi yapabiliyor fakat yanaşmıyor o 100 kişiden 5 tanesi iletişime geçiyor tabi tercih meseleside var burada diğer bir durumda hepimiz aynı durumdayız bilgiyse bilgi emekse emek harcadık fakat kendimizi değerlendirme durumunda hep başarısız durumda oluyoruz. Bende bu konularda başarısız olduğum için bir fikir veremeyeceğim ama herşeyden önce sen iyi bir insansın ben yazdıklarından bunu görebiliyorum.Benim nazırımda tek gerçeklikte budur.Bu katı kurallarınında üstüne bir çizgi çekmen gerekiyor devam edebilmek için bu seni sadece int. üzerinde geriye atmaz gündelik hayatındada sana bir yük olur.Yani olmadıysa yapamadım diyeceksin korkacak çekinecek bir şey yok ha aldıysan parasınıda geri gönderirsin. Umarım istediğin yerlere gelirsin başarılırı olursun.
Evet yanlış bir tabir fakat devamını okusaydın içtenliğini ve aslında demek istediğinin başka bir şey olduğunu anlardın demek istiyorum bende
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim hocam, inşallah herkes umduğunu bulur, dediğin gibi bir şekilde çizgi çekip devam etmek gerek, sonuçta benim işim bu ve bu işten, taştan su çıkartır gibi ekmeğimi çıkartmam gerekli. Diğer türlü ben suyu çıkartılan olurum :/