Öncelikle emin ol senin yaşadığın durumu yaşayan bir çok insan var, yani bir konu açıldığında şu şu kadara yaptırılacak diye 100 tane adam o işi yapabiliyor fakat yanaşmıyor o 100 kişiden 5 tanesi iletişime geçiyor tabi tercih meseleside var burada diğer bir durumda hepimiz aynı durumdayız bilgiyse bilgi emekse emek harcadık fakat kendimizi değerlendirme durumunda hep başarısız durumda oluyoruz. Bende bu konularda başarısız olduğum için bir fikir veremeyeceğim ama herşeyden önce sen iyi bir insansın ben yazdıklarından bunu görebiliyorum.Benim nazırımda tek gerçeklikte budur.Bu katı kurallarınında üstüne bir çizgi çekmen gerekiyor devam edebilmek için bu seni sadece int. üzerinde geriye atmaz gündelik hayatındada sana bir yük olur.Yani olmadıysa yapamadım diyeceksin korkacak çekinecek bir şey yok ha aldıysan parasınıda geri gönderirsin. Umarım istediğin yerlere gelirsin başarılırı olursun.
Kendinizi nasıl pazarlıyorsun dan sonra okumadım
Şahsen ben kendimi pazarlamıyorum ki bu nasıl bir tabirdır tövbe 😂 😂 😂 😂
Yaptığım işleri pazarlıyorum 😊Konu hakkında birkaç birşey daha yazacağım işin şakası bir yana
Evet yanlış bir tabir fakat devamını okusaydın içtenliğini ve aslında demek istediğinin başka bir şey olduğunu anlardın demek istiyorum bende